HASŁO |
wolnowar |
DEFINICJA | «urządzenie elektryczne do wolnego gotowania w temperaturze poniżej 80ºC» |
PRZYKŁADY UŻYCIA |
Wolnowar nie jest parowarem, nie jest prodiżem, nie jest urządzeniem do gotowania ryżu i nie został wymyślony przez Chińczyków lub Japończyków do przygotowywania egzotycznych potraw. Wręcz przeciwnie. Jest to urządzenie, które pozwala cieszyć się najbardziej tradycyjnymi potrawami kuchni europejskiej i polskiej (polki.pl). Potrawy przygotowane w wolnowarze są bardzo smaczne, mięsa delikatne i soczyste, a sosy niezwykle aromatyczne (doradcasmaku.pl). |
WIZUALIZACJE | Zobacz w grafice Google |
DATA | Rejestracja hasła: 18.09.2015, 23.09, ostatnia aktualizacja hasła: 14.10.2015, 23.03 |
AUTOR | Patrycjusz Pilawski |
REDAKTOR | Paweł Ciach |